Filter de resultaten

Publicatie datum

Uitspraak datum

Meer

Rechtsgebied

Instantie

Meer

Procedure

Vindplaats

Meer

Zittingsplaats

Meer

Beschikbaarheid

4.772 Rechterlijke Uitspraken

Rss feed van uw zoekopdracht
4.772 rechterlijke uitspraken gevonden op de trefwoorden wet bescherming en persoonsgegevens.
Sorteer op:
Datum uitspraak: 16-2-2022
Datum publicatie:
Rechtsgebied:
Zaaknummer:
Soort procedure:
Zittingsplaats:
Instantie:

Inhoudsindicatie:

Poging tot oplichting in vereniging Opzettelijk wederrechtelijk identiteit verheeld etc. door identificatie persoonsgegevens ander te gebruiken
Datum uitspraak: 27-7-2022
Datum publicatie:
Rechtsgebied:
Zaaknummer:
Soort procedure:
Zittingsplaats:

Inhoudsindicatie:

Veroordeling wegens oplichting van verzekeringsmaatschappijen en pogingen daartoe, het misbruik maken van persoonsgegevens van anderen en valsheid in geschrift. Verdachte heeft - op...
Datum uitspraak: 27-7-2022
Datum publicatie:
Rechtsgebied:
Zaaknummer:
Soort procedure:
Zittingsplaats:

Inhoudsindicatie:

Veroordeling wegens oplichting van een verzekeringsmaatschappij, een poging daartoe en valsheid in geschrift. Verdachte heeft een vakantiereis geboekt en voor die reis twee...
Datum uitspraak: 27-7-2022
Datum publicatie:
Rechtsgebied:
Zaaknummer:
Soort procedure:
Instantie:

Inhoudsindicatie:

Bij besluit van 16 juli 2020 heeft de Autoriteit Persoonsgegevens aan [wederpartij] een boete opgelegd van € 575.000,00 voor het onrechtmatig verwerken van persoonsgegevens.
Datum uitspraak: 19-7-2022
Datum publicatie:
Rechtsgebied:
Zaaknummer:
Soort procedure:
Zittingsplaats:

Inhoudsindicatie:

Verzoek veroordeling tot verwijdering BKR-registratie uit het CKI toegewezen. Geen sprake meer van een kredietrisico waartegen kredietverstrekkers moeten worden beschermd en verweerder...
Datum uitspraak: 19-7-2022
Datum publicatie:
Rechtsgebied:
Zaaknummer:
Soort procedure:
Zittingsplaats:
Vindplaatsen:

Inhoudsindicatie:

Beroep op geheimhouding. Gewichtige redenen?
Datum uitspraak: 24-6-2022
Datum publicatie:
Rechtsgebied:
Zaaknummer:
Soort procedure:
Zittingsplaats:

Inhoudsindicatie:

Proces-verbaal beslissingen op Encrochat-onderzoekswensen. 26Lemont is een titel V, boek 1 Sv onderzoek en daarmee geen voorbereidend onderzoek in de zaak van de verdachte. Geen voeging...
Datum uitspraak: 19-7-2022
Datum publicatie:
Rechtsgebied:
Zaaknummer:
Soort procedure:
Zittingsplaats:
Instantie:

Inhoudsindicatie:

De minister van Buitenlandse Zaken moet nogmaals kritisch kijken naar haar beslissing op een Wob-verzoek van de Volkskrant wat stichting Mayday Rescue en de Witte Helmen betreft.
Datum uitspraak: 22-7-2022
Datum publicatie:
Zaaknummer:
Soort procedure:
Zittingsplaats:
Instantie:

Inhoudsindicatie:

Verzoek gegrondverklaring ontkenning vaderschap; moeder niet-ontvankelijk wegens overschrijding van de termijn. Zelfstandig verzoek van bijzondere curator. Eritrese nationaliteit.
Datum uitspraak: 27-7-2022
Datum publicatie:
Rechtsgebied:
Zaaknummer:
Zittingsplaats:

Inhoudsindicatie:

Verzekeringsfraude; autoschade; vordering om schaderegeling af te ronden, en om registraties en de beeindiging van verzekeringsovereenkomsten ongedaan te maken afgewezen.

Snel uitspraken zoeken en filteren

> per rechtsgebied > op datum > op instantie

Recente vacatures

Meer vacatures | Plaats vacature